Malaika

0

Ako pomáhame

Prostredníctvom adopčného programu Malaika vytvárame stovkám deťom prístup ku vzdelaniu a tak im prinášame šancu na lepšiu budúcnosť. Investujeme do vzdelávania detí, pretože vzdelanie je v Afrike kľúčom k úspešnej budúcnosti a možnosťou vymaniť sa zo začarovaného kruhu chudoby.

Mesačný príspevok vo výške 25 EUR zabezpečuje:


Kde pomáhame

Keni spolupracujeme s piatimi projektami, v Etiópii s jednou školou. V týchto dvoch afrických krajinách poskytujeme prístup ku vzdelaniu viac než 1000 deťom.  

Príbeh z terénu

„Škola Sv. Anny (Keňa) mi úplne zmenila život. Od štvrtej triedy som začala bývať na školskom internáte a odvtedy mi nikdy nechýbalo jedlo. Nebola som hladná a mohla som sa sústrediť na štúdium“, hovorí Iris. Pred časom sa chcela podľa vlastných slov stať lekárkou, teraz ju láka meteorológia. Nech už sa vyberie akýmkoľvek profesijným smerom, je vďačná za roky strávené v škole Sv. Anny. „Škola dala môjmu životu zmysel - rovnako aj mojim súrodencom“, usmeje sa.  

 

 

 

 

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.