Malaika

0

Moje predsavzatie

Všetci poznáme ako fungujú novoročné predsavzatia. Avšak zaviazať sa môžeme kedykoľvek počas roka a môžeme tak dosiahnuť dobré výsledky nielen pre seba, ale pre projekt či aktivitu, ktorá je nášmu srdcu blízka.

Nezáleží na tom, či chcete zabehnúť svojich prvých 5 kilometrov alebo Váš desiaty maratón alebo každý deň prejsť peši jeden kilometer. Aj s pomocou týchto aktivít môžete vyzbierať peniaze na dobrú vec, alebo zvýšiť povedomie okolia prostredníctvom prekročenia vlastných hraníc. Nemusíte byť profesionálny športovec. Môžete dokonca prestať fajčiť, pozerať televíziu. Vašim nápadom sa medze nekladú.

Všetko čo potrebujete pre svoje predsavzatie je osobný cieľ, Vaše odhodlanie a darcovia, ktorí podporia Vašu myšlienku. Vaši priatelia a rodina sú dobrými ľuďmi pre začiatok.

Aktivity, ktorých sa môžete zúčastniť sú napríklad:

  • 5-kilometrový beh
  • Maratón
  • Triatlon
  • Chôdza na dlhé trate
Môžete si predsavzať vlastné aktivity:
  • Prejsť 1-3 kilometre každý deň počas jedného týždňa
  • Prejsť 30 kilometrov za mesiac
  • Zúčastniť sa 12 fitness aktivít počas mesiaca
  • Vyliezť na horu

Môžete sa taktiež zamerať na zdravý životný štýl:

  • Skončiť s fajčením a získať sponzorov na každý úspešný deň
  • Vyskušať 10 nových zdravých receptov počas mesiaca
  • Nepozerať televíziu jeden týždeň
  • Prečítať 4 knihy v mesiaci

Čo môže byť krajšie ako dosiahnuť osobný cieľ a tým dvojnásobný úspech.

K úspečnému zorganizovaniu Vášho predsavzatia Vám stačí niekoľko krokov:

  1. Vyberte si predsavzatie, ktoré je Vám najbližšie. Vyššie sú uvedené iba príklady, môže to byť naozaj čokoľvek.
  2. Rozhodnite sa aký projekt podporíte a na čo budete zbierať peniaze. Viac informácií o našich projektoch nájdete na www.integra.sk a www.malaika.sk. Rozhodnite sa, aký je Váš cieľ a koľko peňazí chcete vyzbierať.
  3. Rozhodnite sa v akom čase budete realizovať aktivitu.
  4. Nájdite si rozhodcu, ktorý bude individuálne posudzovať Vaše výkony počas celej realizácie predsavzatia.
  5. Nájdite podporovateľov pre svoje predsavzatie. Môže to byť rodina, priatelia, susedia, kolegovia a všetci ostatní, ktorých môže zaujímať Váš projekt. Môžete vytvoriť oslovovací email, ktorý rozpošlete svojím kontaktom. Najlepšia cesta je vždy osloviť každého osobne alebo nájsť v kruhu rodiny a priateľov ďalších fundraiserov, ktorí Vám pomôžu šíriť dobrú myšlienku Vášho predsavzatia.
  6. Vytvorte si priestor na zbieranie darov. Môže to byť fyzicky do pokladničky, ale aj prostredníctvom portálov ako dakujeme.sme.sk alebo ludialudom.sk.Môžete si vytvoriť aj vlastnú stránku pre fundraising.
  7. Ak je Vaše fundraisingové predsavzatie športové, začnite dostatočne včas trénovať.
  8. Uskutočnite Vaše predsavzatie a urobte veľa fotiek, s ktorými sa budete môcť podeliť so všetkými, ktorí Vás podporili.
  9. Po úspečnom ukončení aktivity sa všetkým zapojením pekne poďakujte a ak môžete, napíšte im aj ďakovný list.
  10. Dary pošlite/vložte na účet organizácie. Ak je prijímateľom Nadácia Integra, č.ú. IBAN SK90 1100 0000 0026 2547 5865/ 1100, variabilný symbol: 777 pre všeobecné dary alebo pre konkrétny projekt, pozri: http://malaika.sk/clanky/ako-pomahat
  11. Ak ste spravili pekné fotky a chcete sa o ne podeliť, pošlite nám ich na info@integra.sk.
  12. Oddychujte. :)
Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.