Malaika

0

Domov Praise Gate


Cieľom projektu Praise Gate je zachrániť deti žijúce na ulici s pomocou našich donorov. Praise Gate sa stalo útočiskom 37 detí, ktoré donedávna spali a žili na ulici. Nadácia Integra s pomocou sponzorov poskytla finančnú podporu na dokončenie domova pre tieto deti cez program Malaika.

Tieto deti sú prevažne siroty, alebo deti, ktorých matky taktiež žijú na ulici. Bez pomoci Praise Gate by tieto deti pravdepodobne strávili aj zvyšok života na ulici, zbierajúc zvyšky jedla, žobrajúc peniaze a žijúc vo veľmi neistých podmienkach. Veľa krát sa deti stávajú terčom fyzického a sexuálneho násilia, podliehajú rôznym chorobám a väčšinou sa nedožívajú ani dospelého veku.

V roku 2011 museli deti odísť zo svojho dočasného príbytku, a preto boli Allan a Lucy Njuguna nútení zabezpečiť pozemok mimo hlavného mesta, na ktorom zhotovili základné bývanie z plechu. Niekoľko mladých Keňanov sa zapojilo do projektu zbieraním peňažných prostriedkov a s pomocou Nadácie Integra sa podarilo dokončiť domov pre deti so základnou kuchyňou, sprchami a prívodom vody.

Veríme, že Praise Gate umožní deťom z ulice začať nový život, v bezpečí a s budúcnosťou, akú si väčšina z nich ani nevysnívala.

Veľmi dôležitou súčasťou programu Praise Gate je zabezpečiť všetkým deťom v programe vzdelávnie v niektorej miestnej škole. Deti, ktoré navštevujú základnú školu, dochádzajú do vzdialenej školy cez vidiecku oblasť. Tie, ktoré navštevujú vyššie stupne, chodia do rôznych stredných škôl v okolí. Všetky školské poplatky za potreby hradí Praise Gate a jeho sponzori, formou darov.

Praise Gate program Vám dáva jedinečnú šancu zmeniť život dieťaťa, ktoré sa narodilo a vyrastalo na uliciach Nairobi. Sponzorstvom formou darov mu zabezpečíte bezpečný domov, zdravú výživu, opateru a možnosť chodiť do školy.

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.