Malaika

0

Model fungovania

Nadácia Integra sa zaväzuje použiť minimálne 80% darov priamo v Afrike na pomoc deťom v núdzi a maximálne 20% darov na administratívne účely súvisiacich so správou a fungovaním organizácie.

Deťom v núdzi v Afrike pomáhame prostredníctvom projektov zameraných na vzdelávanie, bezpečný domov, zdravotníctvo a krízovú pomoc. Najväčšiu časť našej pomoci deťom v núdzi tvorí vzdelávanie, ktoré podporujú naši sponzori prostredníctvom adopcie afrických detí na diaľku.

Náklady na bezpečný domov zahŕňajú: Jedlo, vodu, oblečenie, zdravotné náklady, hygienické potreby, náklady na mzdy pre vychovávateľov a čiastočne pre sociálnych pracovníkov, drobné administratívne náklady.

Náklady na zdravotníctvo zahŕňajú: Vybudovanie kliník a pravidelnú údržbu, vybavenie kliník, lieky, mesačné operatívne náklady.

Náklady na krízovú pomoc zahŕňajú: Vybudovanie, opravu a údržbu zariadení na vodu a hygienu, vybudovanie toaliet, krízovú pomoc.

Vývoj nadácie

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.