Malaika

0

Ľudia

Allan Bussard – správca Nadácie Integra, predseda družstva Integra Co-op
Prvýkrát v roku 1974 som pomáhal v Afrike obetiam hladomoru. Odvtedy pretrval môj záujem nájsť trvalé riešenie chudoby v Afrike. Nie cestou, ktorá by vytvárala závislosť na charite, ale skutočné partnerstvo.

Caulene Bussard – zástupkyňa afrického partnera na Slovensku
Mám neuveritelné štastie, že môžem ako dobrovoľník v Integre pracovať s našimi africkými partnermi a inšpirovať sa ich činnosťou. Veľmi rada sa stretávam s deťmi v našich projektoch. Je krásne vidieť ich rásť a dospievať.

Erika Kremská - PR manažérka 

Oslovilo ma poslanie Integry, ktorým je pomoc núdznym. Táto myšlienka mi je blízka, rada sa zapájam do aktivít, ktoré prinášajú zmeny do životov ľudí. Mojou prácou tak môžem prispieť k zvýšeniu povedomia o problémoch, s ktorými ľudia v rozvojových krajinách potýkajú.


Miroslava Ebská - administratívna pracovníčka
Veľmi si vážim, že som dostala príležitosť pracovať s tímom ľudí, ktorí pomáhajú núdznym ľuďom po celom svete postaviť sa na „vlastné nohy“. Či už je to pomoc v afrických krajinách dospelým a deťom, alebo humanitárna pomoc pri pohromách.


Africkí partneri

Biskup Mahiaina – riaditeľ Školy Svätej Anny v Keni
Školu založil biskup Mahiaina s manželkou. Po odchode do dôchodku sa rozhodli, že svoj ďalší život zasvätia chudobným a osirelým deťom. Deťom a ich opatrovníkom poskytujú sociálnu ale aj duchovnú podporu.

Johnson Migwi – riaditeľ školy TAPA v Keni (Transform a Person Africa)
Johnson je absolvent Oxford Brooks University v Spojenom kráľovstve. V spolupráci so šiestimi členmi správnej rady sa venuje problémom sirôt a opustených detí, ktoré nemajú uspokojené základné životné potreby.

Bezabih Tolosa – riaditeľ Centrum Bishoftu v Etiópii
Bezabih ukončil štúdium medzinárodného rozvoja a sociálnej práce a má skúsenosti s prácou s rizikovými deťmi a rodinami. Bezahib pracuje s tímom učiteľov a pracovníkov na zabezpečení vzdelávania a ďalšej starostlivosti o deti.

Lucy Njuguna – riaditeľka Praise Gate v Keni
Lucy je miestna keňská podnikateľka, ktorá sa v roku 1998 spoločne so svojím manželom začala starať o deti z ulice.

Jane Wathome – riaditeľka Beacon of Hope v Keni

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.