Malaika

0

Ako s nami pomáhate

Náš Malaika obchod Vám dáva jedinečnú možnosť dať sebe či svojim blízkym pravú radosť z darovania. Darovaním prispejete na konkrétnu vec podľa Vášho výberu – napríklad učebnice, lieky, cestu do školy alebo topánočky pre deti. Najmenej 80% finančného výnosu zo zakúpených darčkov presúvame do Afriky, kde vedieme naše Malaika projekty a spolu s Vami tak pomáhame deťom v najväčšej núdzi k lepšej budúcnosti. Zakúpením darčeka získate nielen dobrý pocit, ale taktiež personalizovaný certifikát, ktorý pripomenie Vám alebo Vašim blízkym, že ste pomohli dieťaťu, ktoré to potrebuje.

V praxi to funguje nasledovne:

  1. Na webstránke kúpite napríklad topánočky pre deti.
  2. Pracovníci Malaika kúpia v Keni alebo v Etiópii topánky a darujú ich dieťaťu z nášho projektu, ktorému topánky chýbajú.
  3. Na Vami určenú adresu príde personalizovaný certifikát ku kúpe topánok pre dieťa z nášho projektu v Keni alebo Etiópii.
Takáto forma darčeku pomáha deťom získať šancu na lepšiu budúcnosť, vzdelanie, bezpečný domov a zdravotnú starostlivosť. Vy môžete zmeniť život dieťaťa.

Najmenej 80% z každého darčeka ide priamo na nákup alebo zabezpečenie Vami vybranej pomoci (cesty do školy, detských topánočiek, balenia jedla, pitnej vody, zošitov, atď.).

Najviac 20% z ceny každého darčeka ide na prevádzkové náklady tohto projektu. To znamená, že z týchto peňazí pokrývame nasledujúce výdavky:
  • náklady na výrobu certifikátov
  • správu webstránky www.malaika.sk
  • náklady spojené s nákupom a distribúciou materiálu v teréne
  • komunikačné náklady na koordináciu s pracovníkmi v teréne

Naším cieľom je zabezpečiť, aby sa všetky darované veci dostali priamo k deťom. Ak sa stane, že ceny tovaru sa v Afrike znížia, použijeme dodatočné darované prostriedky na nákup väčšieho množstva materiálu, aby sme tak mohli pomôcť väčšiemu počtu detí. V prípade, že dostaneme od vás prostriedky na kúpu tovaru, ktorého budú mať deti dostatok, vyhradzujeme si právo presunúť darované prostriedky na kúpu potrebnejšieho tovaru, ktorý však zostane v rovnakom zameraní, napr. vzdelávanie, jedlo alebo zdravotná starostlivosť.

Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.